ekkenosi-vothrou.eu

Τηλ.: 215.5400109 & 6932.312721

53 χρονια πειρασ 

εκκενωση-βοθρου με πείρα 53 ετων

Από το 1960 πραγματοποιούμε εκκένωση βόθρου σε όλη την Αττική με σύγχρονο εξοπλισμό !!! 

αριστα συνεργεια

συνεργεία για βοθρου εκκενωση

Με καταρτισμένους μόνιμους τεχνικούς για άδειασμα και εκκενωση βόθρου ερχόμαστε παντού !!!

24ΩΡΟ SERVICE 

εκκένωση βόθρου σε 24 ώρες

Παρέχουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας όλο το χρόνο, 365 ημέρες και ολόκληρο το εικοσιτετράωρο !!!

τιμεσ οικονομικεσ

αδειασμα βοθρου. Εκκενωση βοθρου

Οι τιμές μας στην εκκένωση βόθρου είναι οι πιο χαμηλές του κλάδου απόλυτα συνυφασμένες με την κρίση !!!

φορτηγό για εκκένωση βοθρου         

ΑΔΕΙΑΣΜΑ & ΕκκενΩσεις ΒΟθρων ΜΕ  1 ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ !!!

Η επιχείρησή μας ασχολείται πάνω από 35 χρόνια με την άδειασμα βόθρου - εκκένωση βόθρου. Όντας από τα πιο πρωτοποριακά κι εξειδικευμένα συνεργεία της εποχής, καταφέραμε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας και στις εξελίξεις της τεχνολογίας με αποκλειστικό σκοπό την άμεση κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Ο επαγγελματισμός μας συνεπάγεται  την ηθική και κοινωνική πλευρά της εταιρίας μας, η οποία δεν βλέπει τους πελάτες μας ως πηγή κέρδους κι εκμετάλλευσης, αλλά ως συνεργάτη στην ολοένα και δυσκολότερη καθημερινότητα. Άλλωστε όταν μια  εταιρία ξεχνάει τους αντικειμενικούς στόχους της, που είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!

Τα άριστα εξοπλισμένα και καταρτισμένα συνεργεία μας με ειδικο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και υδροπιεστικα μηχανήματα δρούν σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά του λεκανοπεδίου , χωρίς ανάπαυλα 24ωρες το εικοσιτετράωρο και για 365 ημέρες. Καταφέραμε με το μεράκι για τη δουλειά μας να έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργείων και καταστημάτων σε κάθε γωνιά της, προκειμένου να είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετούμε κάθε φορά που μπορεί να μας χρειαστείτε σε πολύ γρήγορο χρόνο, με τις ιδανικότερες τιμές της αγοράς και με άψογο αποτέλεσμα που θα σας λύσει τα χέρια για αρκετό διάστημα. Μπορούμε, λοιπόν, να βρεθούμε στο χώρο σας και να σας προσφέρουμε τα εξής :

  • Ξεβούλωμα - εκκενωση βοθρου.
  • Απορρόφηση όμβριων υδάτων και λυμάτων
  • Ακίνδυνη μεταφορά των παραπάνω μέσω των μεγάλης χωρητικότητας βυτιοφόρων μας.
  • Επιδιόρθωση βόθρων, σωληνώσεων.
  • Κάθε άλλου είδους ειδική εργασία που έχει να κάνει με βόθρο και την απόφραξή του.

Το σημαντικότερο στοιχείο της δουλειάς μας είναι η τεχνογνωσία μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό. Μάλιστα, ανά δίμηνο με προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούμε οι ίδιοι, αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ειδικών σεμιναρίων, προκειμένου οι υπάλληλοι μας να μένουν μόνιμα ενημερωμένοι με κάθε νέα εξέλιξη που αφορά την δουλειά μας και την αποτελεσματικότερη χρήση των εργαλείων μας.

Πληροφορίες για την σωστή συντήρηση του βόθρου σας:

Οι φραγές των βόθρων είναι αναμφισβήτητα η κύρια αιτία για την οποία κάποιος απαιτείται να δώσει άμεσα λύση, διότι η υπερχείλιση αυτών οδηγεί τα ακάθαρτα βρωμόνερα εκτός του στεγανού χώρου πράγμα που εγκυμονεί άμεσο κίνδυνο για την υγεία μας αλλά και για το περιβάλλον. Οι βόθροι είναι πολύ ευαίσθητοι κι η χρήση τους πρέπει να γίνεται ορθολογικά. Για να αποφεύγετε τις συχνές φραγές του βόθρου σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Να μην πετάτε χαρτιά, πλαστικά και αλλά υλικά που διασπώνται δύσκολα από το νερό, μέσα στις λεκάνες σας ή στα σιφόνια. Επίσης θα πρέπει να φροντίζετε να κάνετε τακτικά κάποιο έλεγχο συντήρησης, καλώντας τα ειδικά μας συνεργεία, διότι πολλές φορές η χρόνια χρήση οδηγεί στη συσσώρευση λιπών, τροφών, αλάτων, τα οποία κολλάνε στις σωληνώσεις και κάνουν αδιαπέραστη τη ροή του νερού. Παρόλα αυτά αν δεν προλάβετε κι η φραγή του βόθρου εμφανιστεί ξαφνικά, μπορείτε αρχικά να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα χημικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν δεν επέλθει αποτέλεσμα θα πρέπει να μας καλέσετε άμεσα, ώστε να γλιτώσετε από παραπάνω ταλαιπωρίες. Εμείς από την πλευρά μας χρησιμοποιώντας ηλεκτροκίνητα αποφρακτικά μηχανήματα αίρουμε πρωταρχικά το πρόβλημα της απόφραξης συνεχίζουμε με άντληση των λυμάτων και τελειώνουμε με καθαρισμό του βόθρου και των αποχετεύσεων προς εξαφάνιση των μικροβίων

Πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό μας και τη δουλειά μας:

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να εκτελέσουμε τη δουλειά μας πολύ γρήγορα χωρίς να αφήσουμε ζημιές, στο ομολογουμένως ευαίσθητο δίκτυο των σωληνώσεων.

Επίσης συντηρούμε ένα στόλο βυτιοφόρων μεγάλης απορροφητικότητας τα οποία μπορούν να αντλήσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αρκετά μεγάλες ποσότητες όμβριων υδάτων και λυμάτων.

Διαθέτουμε μικροκάμερες οι οποίες εισέρχονται στο εσωτερικό των σωληνώσεων, βοηθώντας μας να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, χωρίς να χάνουμε άσκοπα το χρόνο μας κάνοντας υποθέσεις.

Καταλήγοντας, θα σας συνιστούσαμε να κάνετε έρευνα αγοράς και να παρατηρήσετε ότι οι τιμές μας είναι άψογα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της εποχής. Η σχέση κόστους-ωφέλειας είναι εκείνη που μας δίνει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων ανταγωνιστικών εταιριών  εκκένωσης βόθρου και μας κάνει πρώτους στις προτιμήσεις σας.